E Öğrenme

İlerleyen teknolojiye karşı koymak artık imkansız. İnsanlar İnternet'ten sürekli indiriyor, izliyor, yüklüyor ve kendi ihtiyaçlarını karşılıyor. Bunların yanında İnternet'ten son zamanlarda popüler olan başka bir konu ise öğreneme ve eğitimdir.


Görüyoruz ki bu konuda pek çok site son zamanlarda sürekli güncelleniyor. Kişisel kurulan sitelerin yanında profesyonelce yönetilen siteler de gayet çok. Bu işten para kazananlarımız bile var.

Size bugün böyle bir site tanıtacağım. Bu tanıtacağım sitenin diğerlerinden farkı devlet tarafından yapılmış bir site olmasıdır. Okullardaki eğitim öğretimi sanal ortamda da desteklemek isteyen Milli Eğitim Bakanlığı www.egitim.gov.tr adresi ile yayın hayatında. Site öğretmen, öğrenci ve velilere destek veriyor. Veliler nasıl eğitime destek vereceğini öğrenirken öğretmenler için e destek sağlanıyor. Öğretmenler öğrenmeye yardımcı olan sunuları, çalışma kağıtlarını ve animasyonları indirip öğrencilerine konuda destek verebiliyor.

Öğrenciler ise öğrendikleri konuları İnternet'ten de görüp tekrar etmek ve hatta öğrenemedikleri konular hakkında araştırma yapmaya başlıyorlar.

Popüler Yayınlar